Qui?

Fiodor Pacheco

Fiodor

Ésser mitològic nascut entre Vladivostok i Cadaqués. Mel·lassudista il·lustrat CUM LAUDE per la Universitat de Dar Es Salaam. Refutà la teoria de Willhemsonn sobre les coordenades neogenètiques però al ser una teoria inventada, no li fou reconegut el mèrit. Des de llavors fiodoreja.

Ramó de Llopis

LopeModel

Fill d’una burgesia discretament assentada, nasqué, visqué i estudià a les millors escoles barcelonines. Gràcies a la seva ment privilegiada es va poder permetre passar els primers anys de vida sense fotre ni brot. Antirevolucionari i exigent per naturalesa, estudiava poc i follava menys. A mida que avançaven els anys, va anar desenvolupant un àcid sentit de l’humor i una misantropia prepotent. Lector apassionat de la pàgina de la Wikipèdia de Nicolau Maquiavel i Nietzsche, es proposà esdevenir un übermensch il·lustrat. En el seu llarg camí cap a aconseguir-ho, es va posar la seva primera fita: resoldre la conjectura de Goldbach. Tal va ser la seva sort, que un dia navegant per internet va conèixer el seu Tyler Durden particular: Ramó de Llopis.

 El Déu del PAPYH

deu

Diu la llegenda que quan algú del Papyh va saber que Déu estava de «retiro dorado» a Sant Feliu Sasserra van pensar que podien petar-ho molt fort fent-lo debutar a la ràdio. Va inaugurar l’hilarant «Consultori diví» un galdós diumenge de setembre, i un dia va anar a jugar a bàdminton, i va desaparèixer. Va deixar grans perles com a cantant i raper com ara «Què en penses de l’Anna Pistu» o el mític «Rap de l’home gris» i mentre fonts pròximes apuntaven friccions creatives amb l’arxiduc Ramó de Llopis, va tornar gloriosa i sobtadament amb una nova secció, anomenada «La secció de Déu«, marca de la casa.

Ermità

ermita

Mare de dos fills.

Marc de Alridge

alridge

Difunt capità de la tercera brigada naval senegalesa. Començà la seva vida a Barcelona (no per voluntat pròpia) i el 2013 passà a formar part del reconegut podcast Port-au-Prince Young Hostel com a tertulià silenciós de facto per se deus ex machina. La seva vídua diu que era un fumador compulsiu, passava massa temps en pijama i que l’últim cop que li va robar el nas (a ella) no sap on el va deixar.

Manel Vidal

manel

Neix el 1989 a Salt, bonica vila del Gironès. Culer, independentista i molt amic dels seus amics. Actualment resideix a Lingen, ciutat del nord-oest d’Alemanya, on es dedica a millorar el seu nivell d’alemany i a viure noves experiències. Gaudeix d’un bon llibre, un bon cafè i una bona conversa. Confessa ser una mica de la broma, però sempre sense passar-se i amb bon «rotllo».

Red Pèrill

redperill

Nihilista de «sofà, peli i manta» i productor musical del Papyh, va acabar de tertulià de rebot perquè un dia es va trobar a Déu pel carrer dient que no recordava que tenia campionat de bàdminton a Torredembarra i que si el podia reemplaçar temporalment. Des de llavors no ha tornat (Déu) i el bo d’en Red viu cada dia com si fos l’últim.

Deja un comentario